Malo Pozorište Duško Radović

НОВОГОДИШЊЕ ПРЕДСТАВЕ ЗА ПРАВНА ЛИЦА

НОВОГОДИШЊЕ ПРЕДСТАВЕ ЗА ПРАВНА ЛИЦА

Позивамо Вас да заједно испратимо 2023. годину, годину уз представе „Новогодишњи жабљи орфеум“ и „Новогодишњу бескрајну причу“!

„НОВОГОДИШЊИ ЖАБЉИ ОРФЕУМ“ / урнебесна представа!!!

Једна весела жабља породица има своје путујуће позориште. Тата Цојле, мама Симка, сека Цока и бата Сима нису само четири жабице, већ и талентовани сценски уметници, који се надају да ће им се у новогодишњој ноћи остварити највећи сан – да коначно сретну Деда Мраза. Хоће ли у томе успети, док се веселе и забављају, остаје неизвесно до самог краја, док Деда Мразове санке пролећу небом над Београдом, као да неког траже...

НОВОГОДИШЊА БЕСКРАЈНА ПРИЧА / новогодишњи спектакл!!!

„Новогодишња бескрајана прича“ је насталу по мотивима  романа чувеног дечијег писца Михаела Ендеа.

Уочи дочека Нове године, и даље тугујући због губитка мајке, млади Бастијан наилази на чаробну књигу која га одводи у угрожени свет Фантазије. Кроз читање о авантури главног јунака књиге, Атреја, и његових верних сапутника, коња Артакса и змаја Фалкора, и Бастијан учествује у Великом походу чији је циљ спас света маште. Док време до Нове године истиче, Бастијан открива да спас Фантазије - и његово властито исцељење - леже у новим почецима, машти, нади и пријатељству.

ПОНУДА ЗА ПРАВНА ЛИЦА:

Позориште обезбеђује представу, салу и простор за пријем и складиштење пакетића, као и целокупну организацију доделе пакетића. На располагању Вам је наш фоаје и Деда Мраз, који ће после представе поделити деци Ваше пакетиће. Организујемо и услуге фотографа.

Капацитет сале је 200 места.

Цена закупа целе сале:

„Новогодишњи жабљи орфеум“ - 140.000 рсд
„Новогодишња бескрајана прича“ - 400.000 рсд

Представе ће се играти од петка 8. децембра, викендом и радним данима!

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању!

Срдачан поздрав,

Ирина Гергинов Потић – службеник за односе са јавношћу и маркетинг

Контакт:
060 363 7816,  069 236 0063
irinaduskoradovic@gmail.com