Malo Pozorište Duško Radović

КОНЦЕРТ „МУЗИЧКИ ВРЕМЕПЛОВ“ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

У Малом позоришту „Душко Радовић“ 3. децембра у 20 сати, поводом обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом биће одржан концерт под називом - Музички времеплов.

Овај догађај настао је у организацији Удружења „Небоград“ у сарадњи са Националном организацијом особа са инвалидитетом, и део је пројекта „Едукацијом и културом до инклузије“ који је подржан од стране Секретаријата за социјану заштиту.

На концерту, поред чланова „Небограда“ који су носиоци целокупног програма (млади са интелектуалним инвалидитетом), као гости учествоваће  млади оперски певачи, чланови  уметничког  удружења  МОТО, Наташа Рашић (мецосопран) и Никола Микић (баритон). Музичка подршка на концерту су професионални музичари са којима „Небоград“ сарађује већ дужи низ година. Концепт концерта је веома занимлјив а репертоар  разнолик, од етно нумера до највећих светских хитова класичне и поп музике. Програм концерта  штампан је и на Брајевом писму.         

Пре концерта премијерно ће бити емитован спот за нумеру „Ти можеш све“, текстописца  Ане   Сретеновић, која је ову песму наменски написала, а изводе  је  чланови ВИС   „Небоград“ и познате  личности -  Биљана Крстић, Небојша Дугалић, Бојана Стаменов, Иван Михаиловић, Инспектор Блажа и првакиња опере Народног позоришта Наташа Јовић Тривић.