Malo Pozorište Duško Radović

"Гуливерово новогодишње путовање"

Поштовани,

Позивамо Вас да заједно испратимо 2020. годину, уз новогодишњи програм Малог позоришта "Душко радовић"!

 

Представа за децу -

"ГУЛИВЕРОВО НОВОГОДИШЊЕ ПУТОВАЊЕ", субота 26.12. у 15 и недеља 27.12. у 12

Обећавамо Вам да ћете уживати у Гуливеровим новогодишњим путовањима у далеке и необичне земље: Лилипут, земљу малих људи и Бробдингнаг, земљу џинова.  Било да смо у Лилипутанији где је све мало, па тако и Гуливер насука свој бродић у једној олујици и нађе се у правој правцатој невољици, или да смо у друштву не баш најбистријих џинова, где се Гуливер сукобљава са једном џиновском кухињском мувом, заједно са Гуливером учимо о томе шта значи бити у невољи, а шта помоћи некоме ко је у невољи. Помоћ и опасност могу доћи из најнеочекиванијег правца: оно што се чинило великим може бити мало, а оно што се чинило малим – велико! Гуливер кроз ову новогодишњу авантуру упознаје нове људе, нове културе, и учи да буде бољи према другима.

Има ли лепше поруке за срећну 2021. годину!

Препоручени узраст – 3+
Трајање – до 45 минута
Цена улазнице - 750,00

Организоване посете и правна лица - Ирина Гергинов-Потић, 069 2360063, irinaduskoradovic@gmail.com   

За све оне који желе да погледају новогодишњу представу "Гуливерово новогодишње путовање" из удобности свога дома, припремили смо онлине верзију!

ОПШИРНИЈЕ...

 

Како овог децембра, чувамо и себе и друге, осмислили смо начин на који ћемо Вашим малишанима донети атмосферу новогодишњих празника. Деда Мраз ће се овога пута јавити из своје куће на северном полу, путем видео позива! Деда Мраз ће са децом разговарати о свему ономе што су радили у овој години, а на крају разговора ће им открити велику тајну коју сви жељно очекују. Где им је ове године оставио поклоне које су пожелели?

ОПШИРНИЈЕ...

 

На располагању смо Вам за све додатне информације!