Malo Pozorište Duško Radović

АУДИЦИЈА ЗА НОВУ ПРЕДСТАВУ НА ТИНЕЈЏ СЦЕНИ "РАДОВИЋ"

АУДИЦИЈА ЗА НОВУ ПРЕДСТАВУ НА ТИНЕЈЏ СЦЕНИ "РАДОВИЋ"

Позивамо младе узраста од 13 до 16 година на АУДИЦИЈУ за учешће у представи на Тинејџ сцени „Радовић“. Аудиција ће се одржати у суботу, 11. јула у 12 сати у Малом позоришту „Душко Радовић“ / Абердарева 1, Ташмајдан.

Пробе ће се одржавати у Малом позоришту „Душко Радовић“ током августа месеца, а премијера је планирана за новембар 2020. године. Представа ће бити извођена у оквиру редовног репертоара Тинејџ сцене „Радовић“.

За аудицију није потребно претходно позоришно искуство, а од учесника очекујемо само спремност на разговор и мало маште. Добродошло је, али не и обавезно, познавање музичких инструмената и компјутерских технологија.

Сви заинтересовани могу се пријавити слањем података (име, презиме, годиште и контакт телефон) на мејл: jelena@malopozoriste.co.rs или телефоном на број: 069 2360 057.

О ПРЕДСТАВИ

У овом пројекту полазимо од идеје грађења утопије или савршеног друштва из визуре младих узраста од 13 до 16 година.

Реч је о документарном позоришту које подразумева да се личности на сцени обраћају у своје име и говоре своје реченице настале током припреме представе. Представа ће бити креирана кроз радионичарски приступ, а финални текст ће бити заснован на ономе што су учесници сами изговорили. Осим тога, представа ће имати и мултимедијални карактер и подразумеваће коришћење савремених технологија. Визуелни идентитет представе биће заснован на анимацији, видео пројекцијама и мапирању.

Да ли сваки утопијски поглед у будућност мора изгледати као Матрикс и Терминатор или постоји могућност за бољи свет и плементије друштво? За који год одговор се одлучите ми ћемо га приказати тачно онако како сте га замислили.